en
facebook my.vsu.bg webmail 

Висше строително училище "Любен Каравелов" - София

Затваряне Център за информация и кариера Реализация Предложения за работа
Затваряне Обществени комуникации Събития Новини Медиите и ВСУ Социални медии и връзки Галерии със снимки Възпитаници Център за информация и кариера
Затваряне Начална страница За ВСУ Обучение Студенти Кандидатстване Международна дейност Научна дейност Обществени комуникации Контакти Карта на сайта

Реализация на завършилите ВСУ

Завършилите във ВСУ “Л. Каравелов” имат големи възможности за реализация и адаптивност в широк кръг от дейности в областта на строителството и архитектурата. Те са ценени от работодателите и голяма част от тях получават стипендии и перспективни предложения за работа още преди официалното дипломиране.

Системата на подготовка и обучение на студентите от ВСУ изгражда у тях ценни нравствени и професионални качества, висока организираност и самодисциплина, умения за работа в екип. Широката обща и строително-техническа култура, която придобиват през срока на обучението си, им дава увереност и сили за реализация.

Възпитаниците на училището са заели трайно място в строителния бранш като известни и уважавани строителни бизнесмени, практикуващи инженери у нас и в чужбина, ръководители на различни нива в държавния и частния сектор, преподаватели във висши и средни училища, научни работници и други. Сред възпитаниците на ВСУ има политици, общественици, профсъюзни деятели, управители на фирми. Днес мнозина от тях са собственици или ръководители на проспериращи строителни фирми като: “Планекс холдинг”, “Галчев инженеринг груп”, “Монолит – 3”, “Балкански 2000”, “Булмикс 97” ООД, “Селект дистилъри” АД, “Монимекс”, “Експрес гаранцион”, ЕТ ”Румен Вътков”, ”Микс” и много други.

Връзки с браншови организации

Училището поддържа близки контакти и работи в тясно взаимодействие с водещи строителни фирми и браншови организации. Студенти от училището с отличен успех се привличат за стипендианти на фирми и строителни организации.

 

YourSmartCV - платформа за видео автобиографии

YourSmartCV е платформа за видео автобиографии. Тя помага на младите специалисти да започнат със замах своята кариерна кампания, като ги отличава от тълпата, показва силните им страни и ги прави откриваеми за работодателите.


YourSmartCV действа по два начина.

Първо, в две лесни стъпки и с напътствия от експерти, може да бъде създадена професионална и ефективна видео автобиография. След като се попълни информацията, в три едноминутни видеа младите специалисти разкриват своята личност, в какво са добри и в каква сфера търсят реализация. Необходима е само уебкамера! Системата генерира видео автобиография за секунди. Тази автобиография може да се свали и да се използва за кандидатстване по всяка позиция.

Второ, видео автобиографията се запазва в платформата YourSmartCV като профил, видим само за регистрирани работодатели. Така младите таланти позволяват на възможностите да ги открият сами! Този подход в търсенето на професионална реализация е в крак с тенденциите личен брандинг и подбор на персонал 2.0, което на практика за младия специалист означава да има присъствие в интернет пространството с изграден имидж и да е откриваем за работодателите и търсачите на таланти.


Повече за тези тенденции, както и за защо и как точно се създава видео автобиография в YourSmartCV, може да прочетете в блога ни на yoursmartcv.com!

print Печат

 

 

190 0.064