14-та Мeждународна конференция
5-6 юни 2014
София
Logo
 
ВСУ`2014


Уважаеми участници във ВСУ‘2014,
Сборникът с доклади на конференцията се състои от четири тома. Запознайте се и окончателната Програма и ако има проблеми с презентирането на Вашия доклад, молим да се свържете с Организационния комитет на ВСУ‘2014
01.06.2014

CD1

CD-cover

Хотелско настаняване

Hotel Arord

Уважаеми участници на Международната конференция,

Предлагаме ви на отседнете в бизнес-хотел Акорд, който се намира на удобно място, спрямо Аерогара София, Централна Железопътна гара и Автогара София. От аерогарата до хотела се стига за петнадесет минути с такси. Той е в непосредствена близост до центъра на столицата – необходими са ви около десет минути пеша за да стигнете до забележителностите на София: Храм-паметник „Св. Александър Невски“, Катедралата „Свети Йосиф“, Софийската синагога, Орлов мост и Лъвов мост, Народният театър „Иван Вазов“, Националната опера и балет, Борисовата градина, парка „Заимов“ и много други. Наблизо до хотела има големи хипермаркети.

Висшето строителни училище „Любен Каравелов“ (ВСУ) има споразумение с управата на хотела да се заплащат на корпоративни цени. Единственото задължение е да споменете, че сте участник във ВСУ‘2014. Служителите в хотела ще се свържат с нас и ние ще потвърдим, че сте участници в конференцията. освен това участниците в конференцията ще бъдат извозени до ВСУ с автобус или леки коли.

Адресът на бизнес-хотела Акорд е : гр. София, бул. Владимир Вазов 17
Контактите за връзка са: тел. 02/ 947 77 77; факс 02/ 945 72 73; мобилен 0897 933 233. Може да се свържете и с Управителя на  хотела: manager@hotel-akord.com. Подробна индормация може да намерите на сайта на хотела - http://hotel-akord.com/index.php.

Всички цени за хотелско настаняване са за сметка на участниците и трябва да бъдат заплатени директно към хотелите.

За повече информация се свържете с г-жа Нели Йорданова на имейл: conference_en@vsu.bg.