14-та Мeждународна конференция
5-6 юни 2014
София
Logo
 
ВСУ`2014


Уважаеми участници във ВСУ‘2014,
Сборникът с доклади на конференцията се състои от четири тома. Запознайте се и окончателната Програма и ако има проблеми с презентирането на Вашия доклад, молим да се свържете с Организационния комитет на ВСУ‘2014
01.06.2014

CD1

CD-cover

Конкурс за най-добър постер на студент

Студентите винаги са били част от Конференцията на ВСУ, но тази година за първи път ще се проведе специална студентска постер-сесия.

Право на участие в този конкурс имат всички студенти, независимо в кое висше учебно заведение учат, независимо от образователно-квалификационната степен (бакалавър или магистър), специалността, формата на обучение или възраст. Студентите трябва да са автори на доклад и да го представят като постер. Допуска се до един съавтор на доклада/постера, който да не е студент. Всяко постерно представяне позволява на един студент да участва в конкурса. Постер-сесията ще се проведе на 5 юни от 17 до 18 часа в специално оформено за целта помещение в сградите на ВСУ.

Жури, съставено от членове на Международния научен комитет, присъстващи на Конференцията, ще присъди отличия, като призьорите ще получат грамоти.

Критериите за оценка са: време за четене на постера, разпределение, качество и съвместимост на шрифтовете, изображенията и текста, зрителна привлекателност, способност да събужда интерес и да насърчава дискусия и въпроси. Освен това ще се оценява отговора на въпроси – тяхната адекватност, стегнатост, убедителност.

Пожелаваме успех на участниците в конкурса!