en

Logo

XV Международна научна конференция

4-5 юни 2015
София

Logo

Сборникът с доклади е под печат.

Може да се запознаете със съдържанието на трите тома на сборника:

Contents of 1st Volume

Contents of 2nd Volume

Contents of 3rd Volume

CD_Cover_en

CD_Label_en

Cover_Book

 

Помощ

1-ва стъпка

РЕГИСТРИРАНЕ – в НОВА РЕГИСТРАЦИЯ

Действие – попълвате реален ваш имейл, избрана на момента парола и кода за сигурност, който виждате изписан с разкривени цифри или букви.

(Кодът за сигурност се e числото, което се вижда на картинката и се попълва на мястото на думите "Въведете текста". Ако не сте сигурни, че разчитате правилно кода за сигурност, натиснете бутона за зареждане на друг код . Може да натиснете този бутон няколко пъти докато се покажат по-лесни за разчитане цифри.)

Щом щракнете бутона, върху който пише "Регистриране", системата автоматично изпраща имейл до посочения от Вас имейл адрес.

2-ра стъпка

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА РЕГИСТРИРАНЕТО

На посочения мейл получавате съобщение от вида:

"Ако искате да завършите регистрацията си…", завършващо с интернет адрес:

http://www.vsu.bg/index.php?pid=1355&user2=newreg&code=uJhna.....

Потвърждението на регистрацията става при щракане (кликане) с мишката върху адреса, т.е. подчертания текст.

3-ра стъпка

ВЛИЗАНЕ В ЛИЧНАТА РЕГИСТРАЦИЯ – в МОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ

В полетата „Потребителско име“ и „Парола“ попълвате вашия имейл и парола, избрани в 1-вата стъпка.

Щраквате бутона "Влизане".

4-та стъпка

РЕДАКТИРАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Намирате се в МОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ, след като сте подали правилно „Потребителско име“ и „Парола“ и сте влезли.

Щракате върху оцветените думи „Редактиране на личните данни“, накрая на раздела „Моите лични данни“, след което се появяват полета за попълване. За да завършите редактирането, т.е. системата да съхрани направените промени, е необходимо да натиснете големия бутон отдолу, в който има надпис „Запазване на промените“.

5-та стъпка

ЗАЯВЯВАНЕ НА УЧАСТИЕ, ПОПЪЛВАНЕ НА РЕЗЮМЕ, ИЗПРАЩАНЕ НА ДОКЛАД

Всички тези дейности се осъществяват след влизане с „Потребителско име“ и „Парола“ в МОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ и щракане върху почернената дума „Редактиране“, която е след „Първи доклад“ и „Втори доклад“ на раздела „Участие“. И тук за да може системата да отрази направените промени, е необходимо да натиснете големия бутон отдолу, в който има надпис „Запазване на данните“. След регистрирането, напр. на доклад, се появява надпис „Регистриране на доклад“, след което текст „Моята регистрация“ и „Данните бяха съхранени.“ Щракайки върху „Моята регистрация“ отново, може да редактирате лични данни или да правите промени, свързани с Вашето участие във ВСУ‘2015“.

ЗАБЕЛЕЖКА

Описаните действия могат да се извършват само през дните в рамките на съответните периоди за регистрация, изпращане на резюмета и т.н. фиксирани с Важните дати от графика на конференцията.

Съобщаване за нередности и получаване на помощ

Ако изпълнявате горните стъпки, но при някоя от тях нещата не се случват както е описано, моля, незабавно пишете на адрес site@vsu.bg или се обадете на тел. 0898265530. В имейла или при обаждането си опишете, възможно по-последователно, какви действия извършвате и при кое от тях не се случва това, което очаквате.