en
facebook my.vsu.bg webmail 

Висше строително училище "Любен Каравелов" - София

Затваряне Обществени комуникации Събития Новини Медиите и ВСУ Социални медии и връзки Галерии със снимки Възпитаници Център за информация и кариера
Затваряне Начална страница За ВСУ Обучение Студенти Кандидатстване Международна дейност Научна дейност Обществени комуникации Контакти Карта на сайта

Новини

Първа награда за студенти на ВСУ в конкурса "GRUNDFOS В АРХИТЕКТУРАТА"

19 ноември 2013


Победителките: Изабел Попова и Гергана Славова

На 14 ноември 2013 г. се проведе официалното награждаване на победителите в първия конкурс за архитекти, интериорни дизайнери и студенти, организиран от датския производител на циркулационни и подемни помпи GRUNDFOS.

Kонкурсът "GRUNDFOS В АРХИТЕКТУРАТА" - SOLOLIFT - ИНОВАТИВНИ АРХИТЕКТУРНО- ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЛОЖЕНИЯ" се проведе в България с цел да запознае архитектите и интериорните дизайнери с възможностите, които предоставят помпите SOLOLIFT2 на Grundfos (максимална свобода и функционалност) при проектирането на интериори.

Журито беше в състав:

·                     арх. Румен Йотов - Арх. бюро Форма 1

·                     инж. Дияна Кинова – онлайн списание “Още за Къщата“ 

·                     инж. Павел Мирчев – Грундфос България 

В конкурса участваха 23 проекта. След констатация от страна на журито, 10 от подадените проекти отговаряха напълно на всички изисквания в регламента на конкурса и техническите изисквания за избор и монтаж на подемни помпи GRUNDFOS SOLOLIFT2. 

         След подробно обсъждане и разглеждане на всеки един от проектите, тричленното жури eдинодушно класира следните проекти за наградите на Grundfos:

·                     Първа награда -  Гергана Славова и Изабел Попова, Студенти по архитектура във ВСУ "Любен Каравелов" гр. София

·                     Втора награда -  арх. Евелина Цветкова, гр. Шумен

·                     Трета награда -  арх.  Калина Ерска,  гр. София

        На награждаването бяха поканени всички участници в конкурса. Церемонията по награждаването откри  инж. Ленко Георгиев – управител на Грундфос България, който приветства участниците. Вечерта продължи с коктейл, където участниците имаха възможността да се запознаят отблизо с продуктовата гама на Grundfos и в частност с подемните помпи за отпадни води SOLOLIFT2.  Екипът на Грундфос България бе на разположение на гостите през цялата вечер и отговаря на всеки един от въпросите на гостите относно приложението и възможностите подемните помпи  на Grundfos.

ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

инж. Боряна Димитрова, Секретар на Ректор & PR       

 

211 0.131