en
facebook my.vsu.bg webmail 

Висше строително училище "Любен Каравелов" - София

Затваряне Обществени комуникации Събития Новини Медиите и ВСУ Социални медии и връзки Галерии със снимки Възпитаници Център за информация и кариера
Затваряне Начална страница За ВСУ Обучение Студенти Кандидатстване Международна дейност Научна дейност Обществени комуникации Контакти Карта на сайта

Новини

Отново Студент на годината в направление Технически науки е от ВСУ! Честито на Антон Гороломов!

 5 декември 2013

В навечерието на студентския празник избраха Студент на годината за 2013 година.
С мега спектакъл, на 04 Декември в Централен военен клуб, с участието на български поп изпълнители се проведе церемонията по награждаването на най-изявените студенти в България. Събитието се организира за седма поредна година от Националното представителство на студентските съвети и е под патронажа на Министър – председателя на Република България доц. д-р Пламен Орешарски.
14 младежи бяха наградени с плакети за принос в областите на образование. Сред тях бяха отличени и двама с принос в развитието на студентските политики в България.

Призът в направление Технически науки беше връчен от Десислава Терзиева Министър на регионалното развитие на Антон Недялков Гороломов от Висше строително училище „Любен Каравелов“, специалност: Строителство и архитектура на сгради и съоръжения.

ЧЕСТИТО!!!
Националният конкурс „Студент на годината" е учреден в началото на  2006 г. по инициатива на делегатите в общото събрание на Националното представителство на студентските съвети. Първото издание на конкурса се провежда още през декември същата година.
Идеята на конкурса е всяка година да бъдат отличени най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред обществеността,  удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.


инж. Б. Димитрова
Секретар на Ректор и Връзки с обществеността

 

212 1.038